Η Ευγενία Δημητροπούλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη, στις 27 Αυγούστου και μαζί βάφτισαν και την κόρη τους, Ευαγγελία.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης είχαν παντρευτεί πριν από δυο χρόνια με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Κηφισιάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης τους από τη Σιέρα Λεόνε. Και παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει μιλήσει ανοιχτά για την υιοθεσία της κόρης αλλά και για την μεγάλη αδυναμία που τις έχει.

«Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα» έχει αναφέρει η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η ηθοποιός έπεσε πάνω σε μια είδηση που την συγκλόνισε. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακού της φίλους ένα άρθρο στο οποίο έγραφε στον τίτλο: «Ρατσισμός στην Ιρλανδία: Δεν έδωσαν μετάλλιο σε νεαρή μαύρη αθλήτρια της ενόργανης» με την ίδια να σχολιάζει σοκαρισμένη: «Η προηγούμενη είδηση ομολογώ πως με συγκλόνισε. Πήρα αγκαλιά σφιχτά το παιδί μου και ονειρεύτηκα για όλους έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό».

Διαβάστε επίσης:
Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είχα καθόλου άγχος στο γάμο, είχα αγωνία για την κόρη μου»

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά τον θρησκευτικό γάμο

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πριγκιπικές φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ