Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #meToo και την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσω να επικοινωνώ τα πάντα, έχω τους δικούς μου ανθρώπους να επικοινωνήσω, να πω τα δικά μου, τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα τα θεωρώ σοβαρά, με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είναι για κατανάλωση. Είναι από τη στιγμή που σου ζητήθηκε να πας να καταθέσεις, θα πας να καταθέσεις εκεί και να τελειώσει εκεί. Δεν πήγα με δική μου πρωτοβουλία. Μου ζητήθηκε να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό… Η πορεία που γίνεται μέσα στον εαυτό μας, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κουτσομπολέψει. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο βήμα. Έκανα υπέρβαση που μίλησα. Πρέπει να εκθέσω έναν άνθρωπο; Πρέπει να μιλήσω για αυτό; Σας το λέω και τσιτώνω. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου. Πήρα αμέσως την απόφαση να καταθέσω γιατί με κυρίευσε ο φόβος. Ο φόβος του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Δεν είχα να φοβηθώ απολύτως τίποτα, πρέπει να ξεπερνάω τους φόβους μου» ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Το είχα πει μόνο στην μητέρα μου. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν 25 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα δημόσια, αν γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ πιεστικό για μένα. Για μένα απ’ όλη αυτή την ιστορία με αφορά ότι έκανα ένα delete. Δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εσωτερική εξέλιξη. Βρίσκομαι ακόμη στη διαδρομή, οπότε δεν μπορώ να το εκφράσω. Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη ενός ανθρώπου. Για τους άλλους ήταν δύσκολο που ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εκεί. Για εμένα ήταν μια ευθύτητα. Τα λέω και είσαι εδώ» αποκάλυψε επίσης η ηθοποιός.

«Συγχωρώ πάρα πολύ εύκολα. Δεν ξεχνάω όμως. Δεν τρώγομαι με τα ρούχα μου, είμαι πολύ καλά. Μπορεί να δώσω και δεύτερη ευκαιρία. Μέσα μου δεν το κουβαλάω, έχει τελειώσει εκεί. Δεν θα κάνω παρέα. Δεν είμαι εκδικητική».

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για τη φιλική σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου εκείνος της ζήτησε να παρέμβει για να τον βοηθήσει με την νέα του σχέση.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι. Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία» είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση» εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ