Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την κόρη της, Αφροδίτη αλλά και για τις δουλειές της.

Η ηθοποιός ανέφερε για τις δουλειές της στον χώρο της υποκριτικής ότι: «Είμαστε μια γενιά πολύ δραστήρια. Βλέπεις άλλη γενιά να είναι πιο χαλαρή. Ήμασταν μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. Θα ήταν ντροπή να πεις ότι κουράστηκες. Πλέον απαλλάχτηκα από αυτό το μοτίβο. Ποιος ο λόγος; Να κυνηγήσω τι; Ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά, δεν υπάρχει το στρες. Όλο αυτό άλλαξε μετά τον κορονοϊό. Τότε μας το επιβάλανε να καθίσουμε. Γενικά είχα έναν κανόνα να λέω “ναι”. Πάντα πίστευα ότι “ναι” αν δεν μου ανήκει, θα είναι “όχι”. Και κάποια άλλα “όχι” που έχουν πει κάποιοι άλλοι, ήταν το δικό μου “ναι”. Όπου φοβάμαι, εκεί πάω.

Δεν ξέρω αν θα γινόμουν θιασάρχισα. Έχω κάνει δικά μου πράγματα. Είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη τη “Δίψα” που ήταν δικό μου έργο. Αλλά δεν ξέρω αν είμαι πολύ εκεί. Δεν μπορώ να έχω ένα θέατρο και να το κάνω σπίτι μου γιατί βαριέμαι πολύ εύκολα. Θέλω λίγο το σασπένς!

Δεν έχω μυστικά! Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ “Μην το πεις πουθενά”. Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο, παραείμαι κιόλας. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πεις “Η Εβελίνα ναι μεν αλλά..”».

Και για την κόρη της ανέφερε: «Αν μου ζητήσει η κόρη μου τη γνώμη μου, θα της την πω. Αλλιώς δεν θα της πω! Μακάρι να κάνει λάθη, μόνο από τα λάθη μαθαίνουμε. Δεν μπορούν να είναι όλα politically correct. Και σαν ηθοποιός αν δεν κάνεις λάθη, από αυτό θα μάθεις. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη. Με ρωτάει πράγματα, θα βρω τον τρόπο να της το πω αυτό που θέλω αλλά πάντα θα της πω κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερα. Και όσες φορές της έχω δώσει συμβουλή είναι μια άλλη λογική, μια άλλη γενιά. Τα νέα παιδιά δεν λειτουργούν έτσι! Το θαυμάζω αυτό στα νέα παιδιά. Τη συμβούλεψα σε κάτι και το μετάνιωσα. Δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Εμένα δεν με συμβούλεψε κανείς».

Διαβάστε επίσης: Εβελίνα Παπούλια: «Πέρασα σοβαρή κατάθλιψη. Γύρναγα σπίτι και έκλαιγα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ