Η Εβελίνα Νικόλιζα τη σεζόν που πέρασε «χτύπησε» πολλαπλώς στην τηλεόραση. Συνέχισε και εξέλιξε την επιτυχημένη της πορεία στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Εντυπωσίασε στο J2US με το ερμηνευτικό της ταλέντο δίνοντας τα φώτα της στον Νίκο Μπάρκουλη. Δοκιμάστηκε στην παρουσίαση της εκπομπής με φάρσες «Τι Φάση;» δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη.

Το καλοκαίρι έφτασε και η ξεκούραση και οι νέες εικόνες είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίες. Μετά την επίσκεψή της στο μαγικό Αλμπερομπέλο της Ιταλίας και λίγες ημέρες χαλάρωσης με τους συνεργάτες της από τον Alpha στο Ναύπλιο η γνωστή Youtuber έκανε πράξη τον επόμενο ταξιδιωτικό της στόχο: το Λουξεμβούργο.

Η Εβελίνα Νικόλιζα ενθουσιασμένη από το νέο της ταξίδι μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα και «προειδοποίησε» ότι είναι διατεθειμένη να μας δείχνει φωτογραφίες από εκεί μέχρι το 2026.

«Το Λουξεμβούργο είναι πανέμορφο και έχω άπειρες φωτογραφίες από εχτές, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε θα τις ανεβάζω λίγες λίγες για να μας φτάσουν μέχρι τον Απρίλιο του 2026», σχολίασε με χιούμορ.

Δείτε περισσότερες εικόνες από το ταξίδι της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ