Τα γενέθλιά της είχε χθες η γνωστή youtuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, Εβελίνα Νικόλιζα. Έκλεισε τα 34 της χρόνια και μπήκε επίσημα στο κλαμπ εκείνων που είναι πλέον πολύ «μεγάλες για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο», όπως σχολίαζε η χιουμοριστική παράσταση στην γενέθλια τούρτα της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα βρισκόταν με τη μαμά της Μπέσσυ Αργυράκη και τον πατέρα της Λευτέρη Νικόλιζα όταν έβαλε το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού της για να μπουν. Πίσω από αυτή όμως βρίσκονταν οι φίλοι της που είχαν στολίσει το σπίτι με μπαλόνια και είχαν οργανώσει την όμορφη έκπληξη για εκείνη. Τα κονφετί άρχισαν να στροβιλίζονται στον αέρα και συνεργάτες και φίλοι της Εβελίνας Νικόλιζα ξεκίνησαν να της τραγουδούν για τα γενέθλιά της.

Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ναταλία Αργυράκη, ο Δημήτρης Πανόπουλος, αλλά και η Χαρά Μικρού και η φίλη της από τα παλιά Εύη Νικολακοπούλου με τις οποίες το καλοκαίρι που πέρασε έκανε ένα ταξίδι ζωής στην Ινδονησία. Όπως είχε εξηγήσει πρόσφατα σε βίντεό της στο youtube τόσο η ανάγκη της να αλλάξει παραστάσεις, όσο και ότι βρέθηκε με άτομα που αγαπούν τα ταξίδια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ότι τελευταία έκανε αρκετά. «Ξαφνικά βρέθηκε πολύς περισσότερος χρόνος στο σπίτι. Συν ότι βρέθηκα με άτομα που ταξιδεύουν, την Εύη και τη Χαρά. Και μια μικρή ανάγκη να αλλάξω παραστάσεις. Όλο αυτό με οδήγησε στο να κάνω ταξίδια και να βγαίνω περισσότερο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στα γενέθλιά της, η Εβελίνα Νικόλιζα έγραψε: «34 και επίσημα. Ευγνώμων για όσα έχουν έρθει και ανυπόμονη για όσα θα έρθουν. Ευχαριστώ για την έκπληξη», δείχοντας στους followers της μερικά στιγμιότυπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ