Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι από τους ανθρώπους που επέζησαν από τη φονική σύγκρουση του Ιntercity με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στο ύψος των Τεμπών. Η πρώην παίκτρια του Big Brother ωστόσο είναι διαγωνιζόμενη στο φετινό My Style Rocks.

Η συμφωνία είχε γίνει ήδη πριν από το τραγικό δυστύχημά που συγκλόνισε την Ελλάδα. Η Ευδοκία, εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια του My Style Rocks, τα οποία είναι μαγνητοσκοπημένα και είχαν γυριστεί πριν από τη μεγάλη τραγωδία. Να σημειώσουμε πως Ευδοκία Τσαγκλή κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρένο με πολλά σοβαρά τραύματα, τα οποία ωστόσο αρχίζει να ξεπερνά σιγά σιγά.

Ο Δημήτρης Σκουλός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη και αποκάλυψε αν και πότε θα επιστρέψει η κοπέλα στο reality μόδας. «Έχουν γυριστεί τα επεισόδια εδώ και κάποιο καιρό, εννοείται ότι το κορίτσι από ότι έχουμε μάθει θα συνεχίσει και είναι καλά στην υγεία της, που είναι το σημαντικότερο. Όταν γίνει τελείως καλά θα γυρίσει, έτσι ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ