Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση και βρέθηκαν στο Γαλαξίδι ώστε να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα οικογενειακά.

Οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων, χαρούμενο και έχει δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια. Μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Η ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι 14 χρόνια μαζί, τα 9 παντρεμένοι.

Η σχέση της ηθοποιού με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη ξεκίνησε το 2007 και παντρεύτηκαν το 2012 με την οικογενειακή τους ευτυχία να συμπληρώνεται το 2015 όταν στη ζωή ήρθε ο γιος τους, Βασίλης – Δημήτρης. Ο μικρός Δημήτρης ωστόσο δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας αφού ο επιχειρηματίας έχει ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμου.

Η σχέση τους παραμένει μέχρι σήμερα το ίδιο στενή με την ηθοποιό μάλιστα να προχωρά συχνά σε αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μέσα από την προσωπική της σελίδα έχουμε δει πολλές οικογενειακές στιγμές.

Αυτή τη φορά έκανε άλλη μια τρυφερή ανάρτηση. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram της όπου την βλέπουμε να δίνει μια γλυκιά αγκαλιά στον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη στο Γαλαξίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και τις δύσκολες ώρες της απομόνωσής της μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram. Η ίδια αποκάλυψε ότι νοσεί από Covid-19 και εκτός από τα συμπτώματα που έχει πρέπει να διαχειριστεί και την ψυχολογική δυσκολία της καραντίνας.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή της ότι περνά κι εκείνη κορονοϊό. Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της και έχει απομονωθεί στο δωμάτιό της, χωρίς να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της, τον γιο τους, Δημήτρη και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου της, από τον προηγούμενο γάμο του.

«Ήρθε ο covid στη ζωή μου, το χειρότερο όμως πέρα από τα συμπτώματα είναι ότι ακούω τη φωνή του παιδιού έξω από την πόρτα είναι τόσο κοντά μου και δεν μπορώ να βγω και να του δώσω ούτε μια αγκαλιά. Όμως ακόμα νιώθω τυχερή γιατί το περνάω στο σπίτι μου και τουλάχιστον μπορώ να ακούω τη φωνή του…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ