Οι υποχρεώσεις της Εύας Αντωνοπούλου είναι πολλές καθώς η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είναι μία υπόθεση ευθύνης αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί λοιπόν στο πάρτι γενεθλίων της βαφτιστήρας της, της Βασιλικής. Την συνόδευσε μάλιστα ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας με τον οποίο έχουν βαφτίσει μαζί την κόρη της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου. .

Νονοί και βαφτιστήρα πόζαραν μαζί λίγο πριν από το σβήσιμο της τούρτας. Η μαμά της μικρής μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Μπορεί να αργήσαμε αλλά τη σβήσαμε την τούρτα μας με τη νονά μας και τον νονά μας! Πόσο μεγάλη χαρά μπορεί να δώσει σε ένα παιδί η νονά και νονός και οι δικοί μας είναι οι καλύτεροι», σημείωσε η δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα».

Η Εύα Αντωνοπούλου και η Έλενα Πολυκάρπου γνωρίζονται από το 2000. Συνεργάστηκαν στην εκπομπή Twist την οποία παρουσίαζε η πρώτη παρέα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και η δεύτερη ήταν στην δημοσιογραφική ομάδα. Μέσα από αυτή την τηλεοπτική συνεργασία μία φιλία ξεκίνησε που κράτησε χρόνια αλλά έγινε και κουμπαριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ