Ένα νέο σκάνδαλο γεννιέται γύρω από την ελληνική συμμετοχή του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Υπάρχουν ενστάσεις γύρω από την επιλογή του 16χρονου Victor Vernicos που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 67η Eurovision.

Στον τελικό για την επιλογή είχαν μείνει τρία τραγούδια. Το What they say με τον Victor Vernicos. Το Shout Out με τις Αντωνία Καούρη και Μαρία Μαραγκού που αποσύρθηκε τελευταία στιγμή και το Liar της Μελίσσας Μαντζούκη.

Ο δικηγόρος της Μελίσσας Μαντζούκη ωστόσο μίλησε για μια μεγάλη αδικία. Ο νομικός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτης.

Ο δικηγόρος της τρίτης υποψήφιας θεωρεί ότι αδικήθηκε η Μελίσσα Μαντζούκη. «To Liar είχε έρθει πρώτο στην ψηφοφορία του κοινού. Λογικά η αποχώρηση του τραγουδιού Shout Out έπρεπε να είχε επηρεάσει τη διαδικασία. Αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν είναι κατανοητό πώς ένα τραγούδι που έχει αποσυρθεί έχει λάβει βαθμολογίες που ανακοινώνονται. Η Μελίσσα είναι ένα κορίτσι που πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, υποβλήθηκε σε μία διαδικασία με τις καλύτερες των προθέσεων. Εννοείται ότι θα ερευνηθεί» είπε.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ