Ο Ετεοκλής Παύλους, ξέσπασε για την απάντηση που έδωσαν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσίαση τους στη φετινή Eurovision.

Οι δυο ηθοποιοί ανέφερα ότι ήταν αρκετά διαβασμένοι, ωστόσο, ο Ετεοκλής Παύλους έχει αντίθετη άποψη και μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, είπε: «Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε κάποια πράγματα. Αυτό είναι που με στεναχωρεί.

Και αυτός ο άλλος τρόπος που βλέπω και ένα ύφος που δεν μου αρέσει, και ότι ήμασταν διαβασμένοι, αυτόν τον τρόπο έχουμε, τι να κάνουμε. Μα δεν έχουμε καταλάβει αυτή την ώρα που μιλάμε ότι δεν είναι ένας άλλος τρόπος, είναι ένας λάθος τρόπος. Είναι ένας τρόπος ελλιπής, με κακό χιούμορ, μια διαχείριση ενός λάθους που μεγαλώνει και περισσότερο», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όταν ακούω τον Θανάση Αλευρά να λέει ότι δεν κρίνομαι για τη δουλειά μου – η βασική του δουλειά είναι ηθοποιός ο άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος. Αλλά δεν είναι δουλειά αυτό που έκαναν; Δεν πληρώθηκαν οι άνθρωποι για αυτό που έκαναν; Είναι παρουσίαση, είναι δουλειά. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το είδαν ως δουλειά» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Η επιστροφή στο πλατό και το απίστευτο σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «H κόρη μας είναι πάλι άρρωστη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ