Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια που πριν από λίγους μήνες βίωσε μια μεγάλη απώλεια, όταν έχασε την 7χρονη ανιψιά της, τη μικρή Αναστασία που έδωσε σκληρή «μάχη» με τον καρκίνο μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον «φόβο που μετατρέπεται σε σοφία» και τον «θυμό σε κατανόηση».

«H ολοκλήρωση ενός κύκλου είναι φορές που βιώνεται ως μια βαθιά απώλεια. Άρα ειναι πένθιμη με έναν τρόπο. Αν βαθιά εμπιστευτούμε το θεϊκό σχέδιο θα μας δώσει το κουράγιο να προχωρήσουμε σε μια νέα πραγματικότητα. Θα μας δείξει τον δρόμο να κατανοήσουμε ότι τίποτα δεν χάνεται, όλα είναι μέσα μας, με τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν από φόβο σε σοφία από θυμό σε κατανόηση και από στεναχώρια σε νέα αρχή. Ας τιμήσουμε με αγάπη αυτό που απελευθερώνεται, κρατώντας μέσα μας όλα τα καλά που ζήσαμε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ;», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Το σοβαρό ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις, δεν χάνει την αισιοδοξία της και προσπαθεί να διατηρεί το χαμόγελό της. Αυτός ο τρόπος ζωής της και η πίστη της στον Θεό μάλιστα, την έχουν βοηθήσει πολύ.

Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν από την απώλεια της μικρής Αναστασίας, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, είχε ζήσει και η ίδια μια δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου το καλοκαίρι του 2020 είχε βρεθεί στην Κύθνο και είχε πέσει από ταχύπλοο με αποτέελεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και να υποβλγθεί σε πολύωρο χειρουργείο.

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ