Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε είναι Νίκος, το όνομα του αείμνηστου ηθοποιού και αγαπημένου της πατέρα.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι η κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που τους ενημέρωνε ότι το μενού είναι αποκλειστικά vegan.

Η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Ο γιος τους ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Μάρτιο και τους γέμισε με χαρά.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Η Εριέττα Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη παντρεύτηκαν στη Μύκονο το 2020. Το μυστήριο τελέστηκε στην παραλία Αγράρι, σε ένα εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.

Η εντυπωσιακή νύφη Εριέττα Κούρκουλου έφθασε στην εκκλησία φορώντας μια δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση ήταν στο πλευρό της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Βαγγέλης Τσουκαλάς και η Μαριάννα Κομιανού, φίλη από τα εφηβικά ακόμη χρόνια της Εριέττας Κούρκουλου. Η Μαριάννα Λάτση παρέδωσε την κόρη της στον γαμπρό.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στην παραλία του Αγραρίου με live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 1550. Στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησε και η Τάμτα για να τιμήσει τους νεόνυμφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ