Μια αξέχαστη βραδιά έζησαν όσοι συμμετείχαν στο 4o SGS Family and Pet Festival στα νότια προάστια το Σάββατο. Η Μαρίνα Φλοίσβου και η Save a Greek Stray συνδιοργάνωσαν το event με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Μια ημέρα αφιερωμένη σε οικογένειες, παιδιά και τους δραστήριους τετράποδους φίλους μας! Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ανάπτυξη και προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας, καθώς και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων. Από τη διοργλάνωση δεν θα μπορούσε να λείψει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

H εορταστική αυτή ημέρα, ήταν γεμάτη αγάπη, μουσική, κουνιστές ουρές, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες! Το απόγευμα στη σκηνή ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα για ένα μοναδικό γιορτινό live. Παρουσιαστής ήταν ο Θέμης Γεωργαντά.

Η Ελένη Φουρέιρα.

Επιπλέον, φέτος γιορτάστηκαν και τα 20 χρόνια της Μαρίνας Φλοίσβου με πολλά δρώμενα και μετά την δύση του ηλίου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η Εριέττα Κουρκουλου με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Εκεί βρέθηκαν και οι Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Μαρία Σολωμού-Κωνσταντίνος Δέδες και Δωροθέα Μερκούρη.

Διαβάστε επίσης; Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο και τον γιο της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ