Τα 94α Βραβεία Όσκαρ, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του παγκόσμιου κινηματογράφου, πλησιάζουν. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας η τελετή της απονομής των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου αναμένεται να μας θυμίζει τις προ πανδημίας εποχές και να επανέλθουν στις δόξες της.

Για να μας φτιάξουν τη διάθεση για αυτό που αναμφισβήτητα έρχεται στις 27 Μαρτίου, στρώθηκε ένα από τα πιο stylish κόκκινα χαλιά της χρονιάς. Τη Δευτέρα οι φετινοί υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν για το ετήσιο μεσημεριανό γεύμα υποψηφίων για Όσκαρ επιλέγοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το επίσημο γεύμα πραγματοποιήθηκε στο Fairmont Century Plaza Hotel στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου, λαμπεροί υποψήφιοι, όπως η Πενέλοπε Κρουζ, η Τζέσικα Τσαστέιν και η Κρίστεν Στιούαρτ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να πάρουν το επίσημο πιστοποιητικό υποψηφιότητάς τους. Από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του event ήταν η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Ο σταρ είναι υποψήφιος για τον ρόλο του Ντέζι Αρνάζ στην ταινία Being the Ricardos και η Ισπανίδα ηθοποιός για το Parallel Mothers.

Να σημειώσουμε πως φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε κι εμείς τις αγαπημένες μας ταινίες και τους ηθοποιούς που μας αρέσουν μέσω Twitter.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ με φόρεμα Chanel.

Δείτε τος πιο λαμπερές εμφανίσεις στην παρακάτω gallery:

Φωτογραφίες; The Mega Agency, Zuma Press

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ