Ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Konnie Μεταξά και τον Μάριο Καπότση, καθώς συμπληρώνουν έναν χρόνο έγγαμου βίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Ιουλίου 2022 στη  Κρήτη.

Η Konnie Μεταξά θέλησε μάλιστα να ευχηθεί στον σύζυγό της και δημόσια. Έτσι, μοιράστηκε μερικά τρυφερά τους στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παράλληλα έκανε στον αγαπημένο της και μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη»

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί.

Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Θα το ξανά πω.

Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. Μαζί! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα Δεν με νοιάζει κιόλας γιατί θεώ να το δούνε όλοι! Σ’ αγαπώ για πάντα 9/7» έγραψε η Konnie Μεταξά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ