Μόνο λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για να ρίξει αυλαία το Survivor. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιουνίου, ενώ μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός.

Χθες, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού.

Κατά την έξοδο του από το αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης φαινόταν εξαντλημένος, αλλά με χαμόγελο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν.

Όπως αποκάλυψε, ένα απρόοπτο έμελλε να ταράξει την ηρεμία του. Οι βαλίτσες του δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, αλλά παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο. “Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δε μας έστειλε τις βαλίτσες. Με ένα βρακί γυρίσαμε!”, δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση.

Για την εμπειρία του ως παρουσιαστής στο Survivor, επεσήμανε: “Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δε με άγχωσε. Έγινε μία πολύ ωραία ομαδική δουλειά. Ήμουν κεντρικός παρουσιαστής, αλλά ήταν μια ομαδική δουλειά”.

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την ανησυχία του για τα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. “Αγωνιώ για τον τελικό γιατί κάτι άκουσα για κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στα παιδιά”.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ