Ένα λαμπερό event διοργάνωσε η Grouper Entertainment με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασηςτης εκδήλωσης και τον Σάκη Ρουβά να αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς, τραγουδώντας live.

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Πlλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών απο την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν τα σχέδια και τα αναπτυξιακά έργα της.

Από αριστερά: Ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Μαρία Στεριώτη, ο Διονύσης Στεριώτης και η Μαρίνα Βερνίκου

Εντυπωσιακά performance από τυμπανίστριες, Glitter Artist, Led Dancers, Aerial Dancers είχε η βραδιά και live φυσικά με τον Σάκη Ρουβά.

Ο όμιλος σήμερα απαρτίζεται από το νούμερο ένα πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα το “Allou! Fun Park” & το “Kidom”, τους παιδότοπους “Volta”, τα “Options Cinemas” με 3 multiplex, την νέα εξαγορά των “Town Cinemas” και τρείς θερινούς κινηματογράφους.

Τέλος, στον όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της “ΙΜΑΧ” για την Αττική, του “Kidzania”, του “iFly” , της “Simleisure” , της “PRO URBA”, και άλλων παγκοσμίου φήμης οίκων ψυχαγωγίας που υπόσχονται να δώσουν την απόλυτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ