Μια ξεχωριστή εμφάνιση στο φετινό Met Gala έκανε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έμμα Στόουν. Λίγο πριν να έρθει στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, στην οποία πρωταγωνιστεί, περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έστειλε το δικό της μήνυμα περί βιωσιμότητας στον χώρο της μόδας. Η Έμμα Στόουν φόρεσε στο Met Gala το Louis Vuitton νυφικό της και εντυπωσίασε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε για το κόκκινο χαλί του Met Gala του 2022 ένα κοντό και απλό λευκό φόρεμα που παρέπεμπε στην εποχή των flapper της δεκαετίας του 1920 και είχε επιρροή από το μπαλέτο στην Αμερική. Όμως, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε στο E! ότι η Έμμα Στόουν είπε ότι επέλεξε να ξαναφορέσει το Louis Vuitton νυφικό της στη μεγάλη εκδήλωση.

Η 33χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά τον Ντέιβ ΜακΚάρι το καλοκαίρι του 2020, αφού αρχικά ανέβαλε τον ανοιξιάτικο γάμο της λόγω της πανδημίας. Η αλήθεια είναι μάλιστα πως ως σήμερα δεν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού και τώρα μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού φαίνεται πως έχουμε την πρώτη εικόνα από το LV νυφικό της.

Η επίσκεψη στην Αθήνα

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου.

Η πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργος Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν, με τίτλο «Βληχή», θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η ταινία αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της ΕΛΣ και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, «The Artist on the Composer».

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα προβληθεί, συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2022. Πριν από την πρεμιέρα, στις 5 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμμα Στόουν στην ΕΛΣ.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ