Στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Σμαράγδα έκαναν Πάσχα η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάνε ό,τι κοιμάσαι» και ο ηθοποιός που φέτος μαζί με το υπόλοιπο καστ του Maestro απολαμβάνει τις σκηνές του στο Netflix, επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τρόπο διαφορετικό.

Η Έμιλυ Κολιανδρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες τους με φόντο την Tower Bridge.

«Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως γι’ αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες. Εγώ ένιωθα η πιο άσχημη, η χειρότερη και η πιο ατάλαντη ηθοποιός. Ο έρωτας μας ήταν τα πέτρινα χρόνια, και όλα αυτά κρυφά από τον Λευτέρη Βογιατζή!.

Δεν ήταν ωραίο ο άνθρωπος που μόλις έχεις γνωρίσει να σε βλέπει σε άσχημη εκδοχή, σε πρόβες όπου σε ταπεινώνουν. Πάντα επιδιώκαμε να καθόμαστε μαζί στις πρόβες, να αγγιζόμαστε φευγαλέα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν κινηματογραφική συνάντηση. Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο.

Όταν είσαι πολλά χρόνια με κάποιον και έχεις φτιάξει οικογένεια, παίζει ρόλο το πως ο άλλος κάνει πίσω. Ο Χρήστος έχει το χάρισμα να μην μου εναντιώνεται, πράγμα που εγώ δεν το καταφέρνω, ενώ είναι και σπουδαίος πατέρας. Είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μας. Ως μαμά και γυναίκα μπορεί να έχω νεύρα έχοντας να οργανώσω πολλά πράγματα πριν φύγω από το σπίτι, ενώ ο Χρήστος είναι πιο cool και ευχάριστος γονιός», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Έμιλυ Κολιανδρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ