Η Έμιλι Ρατακόφσκι φαίνεται να ασχολείται με το σκάνδαλο απιστίας γύρω από τον Άνταμ Λεβίν, αφού ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλάρντ, φέρεται να την απάτησε και εκείνη.

Ο παντρεμένος frontman των Maroon 5 έχει κατηγορηθεί ότι συμμετείχε σε ανάρμοστες συζητήσεις με τρία νεαρά μοντέλα του Instagram, ένα από τα οποία ισχυρίστηκε ότι υπήρχε και σωματική επαφή. Ο 43χρονος έχει αρνηθεί τη σχέση τους.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών, ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες 20 και κάτι ετών που έχουν να κάνουν με άνδρες σε θέσεις εξουσίας που είναι δύο φορές μεγαλύτεροι από αυτές», δήλωσε η Έμιλι Ρατακόφσκι σε ένα βίντεο στο TikTok το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να απευθυνθεί ονομαστικά στον Λεβίν.

«Αν είσαι εσύ αυτός που βρίσκεται σε μια σχέση, είσαι αυτός που είναι υποχρεωμένος να είναι πιστός». Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω φημολογούμενης απιστίας και πιστεύει ότι η ιδέα να κατηγορείται «η άλλη γυναίκα» είναι «σχεδιασμένη για να κρατάει τις γυναίκες χώρια».

 «Δεν τους καθιστούμε υπεύθυνους και στη συνέχεια κατηγορούμε άλλες γυναίκες» ανέφερε και συνέχισε: «Ζητάμε από τις γυναίκες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους αντί να λέμε απλώς ότι οι άνδρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Είναι σεξισμός. Είναι κλασικός μισογυνισμός».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άνταμ Λεβίν μοιράζεται τη δική του πλευρά της ιστορίας μετά την αναφορά του μοντέλου Σάνμερ Στροχ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε μια σχέση με τον παντρεμένο τραγουδιστή των Maroon 5.

«Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ήταν τελείως λανθασμένη η κρίση μου, ώστε να μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη σύζυγό μου με οποιοδήποτε είδους ερωτικό τρόπο. Δεν είχα σχέση, ωστόσο, πέρασα τα όρια σε μια περίοδο της ζωής μου για την οποία μετανιώνω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η επικοινωνία έγινε ακατάλληλη. Το αντιμετωπίζω και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο πράγμα που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και αρκετά ανόητος, ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ