Λίγες μέρες μετά το ταξίδι τους στο Μονακό για το Maria Callas Monaco Gala, η Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου και η κόρη της Αλεξάνδρα ταξίδεψαν στο Νησί των Ανέμων. Κατά την παραμονή τους στη Μύκονο φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo, ενώ ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τις συνάντησε το Σάββατο 29 Μαΐου στην παραλία της Ψαρούς, όπου έκαναν το μπάνιο τους.

Λίγες μέρες μετά την ενηλικίωσή της, η Αλεξάνδρα απόλαυσε μικρές στιγμές χαλάρωσης με τη μητέρα της, ενώ ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές Νομικής στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται και ο αδελφός της Κωνσταντίνος.

Από την άλλη, η Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου, που εργάζεται ως επικεφαλής στη special edition της Huffington Post, σκοπεύει να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο εξοχικό της στο Κιάτο Κορινθίας.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο ΟΚ! μιλώντας για τα παιδιά της είχε εξομολογηθεί: «Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δύο καταπληκτικά παιδιά. Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι και ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα, που μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και έχουν μάθει να δίνουν πολλή αγάπη. Δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο απ’ ό,τι θα έκανε κάθε μάνα στη θέση μου. Σήκωσα τα μανίκια, έκανα τον σταυρό μου και βγήκα στη μάχη για τα παιδιά μου».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ