Η Έλντα Πανοπούλου και η Άντζελα Δημητρίου αυτήν τη σεζόν συνεργάζονται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μετά από παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τις δυο γυναίκες και μίλησαν, μεταξύ άλλων και για την παρεξήγηση αλλά και πως λύθηκε:

«Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Οι μεγάλοι πόνοι της ζωής είναι μία αναπηρία για τον άνθρωπο.

Δεν περνάνε και δεν φεύγουν ποτέ, μαθαίνουμε να ζούμε με τους πόνους μας. Δεν τους ξεπερνάμε, ούτε τους ξεχνάμε. Ο δικός μου μεγαλύτερος πόνος είναι ο ίδιος με αυτόν της Άντζελας. Είχα μία απώλεια πρόσφατα και αισθανόμουν πολύ άσχημα. Προσπαθώ όμως πλέον να το συνειδητοποιήσω και δουλεύοντας να τη νιώθω δίπλα μου και μέσα μου» ανέφερε η Έλντα Πανοπούλου.

Και η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Έστειλα τον Μαροσούλη».

Διαβάστε επίσης: Έλντα Πανοπούλου: «Με την Άντζελα Δημητρίου είχαμε ”σκοτωθεί”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ