Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και τα αρνητικά σχόλια που άκουσε η Δέσποινα Βανδή για τις στυλιστικές της επιλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου», και ανέφερε: «Ό,τι και αν κάνουμε θα το ακούσουμε. Ότι υπάρχει κακία στα social media, υπάρχει και στην κοινωνία. Εμένα δεν με νοιάζει τι ηλικία είναι ο άλλος που φοράει το οτιδήποτε.

Αισθάνεται καλά; Μπορεί να το υποστηρίξει; Γιατί δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όλα. Άρα ας το βάλει. Αν ήταν κάτι που μου άρεσε, θα έκανα ξανά τηλεόραση. Αρκεί να μπορώ να το υποστηρίξω.

Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι. Κάνω αυτοβελτίωση και αυτογνωσία. Ξυπνούσα και δεν ήμουν χαρούμενη. Και λέω “κάτι πρέπει να κάνω με μένα. Γιατί αισθάνομαι έτσι;”.

Είναι τέλεια να έχω γιο στην εφηβεία. Ξυπνάω, μαγειρεύω εγώ, “ζακέτα να πάρεις”, “πρόσεχε, στείλε μου μήνυμα”. Είμαι η κλασική μαμά! Είμαι πολύ ζεν, σε ήρεμη φάση στην προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε επίσης:
Έλλη Κοκκίνου: Με vinyl φόρμα Mi-Ro στην πρεμιέρα της – «Θέλαμε να είναι θηλυκή και ανεπιτήδευτα cool» λέει η στυλίστριά της στo okmag

Έλλη Κοκκίνου: Γενέθλια με αγαπημένους φίλους για την τραγουδίστρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ