Το Survivor τελείωσε αλλά οι φιλίες που χτίστηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παραμένουν δυνατές. Το διαπιστώσαμε και στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όπου έγινε ένα μικρό reunion. Αυτή η φορά ο φωτογραφικός φακός του okmag.gr συνάντησε την Ελiζαμπεθ Eλέτσι και την Μαριάνθη Κασδαγλή στη Βουλιαγμένη.

Οι δύο φίλες έκαναν το μπάνιο τους στο Athenian Riviera και είπαν τα νέα τους. Είχαν άλλωστε καιρό να τα πούμε μιας και η Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε μια περιπέτεια με την υγεία της. Έχοντας αναρρώσει πλήρως από την Covid-19 που την ταλαιπωρούσε, χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα με τη φίλη της ενώ είναι έτοιμη να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα,καθώς είναι υποπλοίαρχος στο εμπορικό ναυτικό! Θυμηθείτε εδώ όσα είχε πει στο okmag.gr και τον Γρηγόρη Μπάκα για τη ζωή της μετά το Survivor.

Όσο για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Νησί των Ανέμων, αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι δημοσιογράφος στο κανάλι της Μυκόνου Mykonos Live Tv.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις καθώς από τον Σεπτέμβριο πιθανότατα να την δούμε κάπου τηλεοπτικά. Μετά από τις προτάσεις που είχε για εκπομπή, βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ