Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την Ιωάννα Τούνη που είχε αναφέρει τις δυσκολίες του επαγγέλματος της influencer.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί λέγοντας: «Είμαι από τις τυχερές που στο πρόσωπο δεν έχω πρηστεί, αλλά έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι τώρα. Στα πόδια μου εγώ βλέπω αισθητή διαφορά και η κοιλιά μου κάθε εβδομάδα τώρα, μεγαλώνει πολύ».

Η Ελισάβετ Σπανού ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη όταν είχε αναφέρει τις δυσκολίες του επαγγέλματος της influencer αλλά και ότι δεν γνώριζε τον Φώτη Σεργολόπουλο:

«Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει η άποψή του και είδα το βίντεό του. Υπάρχουν οι influencers που τους γνωρίζουμε μέσω της τηλεόρασης, που είναι τηλεοπτικές περσόνες, αθλητές, άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε γιατί θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και influencers που υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και του σπιτιού τους, την κλειδαρότρυπα. Αυτοί λοιπόν οι influencers προσωπικά δε μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δε μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι. Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω.

Τώρα για το αν η δουλειά της influencer, μητέρας, επιχειρηματία είναι δύσκολη, πιο κατάλληλη θα ήταν να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμά να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της και κάνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμά να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται.

Μια τέτοια μητέρα είναι πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική της ακούγεται η δουλειά της influencer, την Ιωάννα Τούνη την απασχολεί μάλλον πολλή ώρα η δουλειά της και δεν έχει χρόνο να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε χρειάζεται να δώσει εξετάσεις και να απαντήσει τι επαγγέλλεται».

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Σπανού: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ