Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μίλησαν για τη σχέση τους, τη γνωριμία, τον κεραυνοβόλο έρωτα, τη συγκατοίκηση αλλά και τον παραμυθένιο τους γάμο στη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης, όταν η κουβέντα ήρθε στις ερωτικές σκηνές που κατά καιρούς έχει κληθεί να υπηρετήσει η Ελισάβετ Μουτάφη ως ηθοποιός, ο Μάνος Νιφλής δεν έκρυψε ποια ήταν η αντίδρασή του την πρώτη φορά που την είδε να φιλά άλλο ηθοποιό σε πρόβα.

«Είναι πολυδιάστατα πρόσωπα οι ηθοποιοί, είναι περίεργοι άνθρωποι. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ηθοποιός», ανέφερε αρχικά ο Μάνος Νιφλής. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές, σχολίασε: «Πλέον το έχω συνηθίσει. Την πρώτη φορά πήγα να δω την Ελισάβετ σε πρόβα. Μόλις την είχα γνωρίσει. Φιλιόταν με τον Στέλιο Μάινα, και στο διάλειμμα ήρθε να με φιλήσει και της λέω, “πλάκα κάνεις, φιλιόσουν με τον Μάινα και έρχεσαι να φιλήσεις εμένα;”. Βέβαια όλο αυτό γίνεται με κάποιος κανόνες, το έχω μελετήσει. Παρατηρώ αν κάποιος πάει να κάνει κάτι παραπάνω», δήλωσε ο Μάνος Νιφλής.

Ούτε όμως για την Ελισάβετ Μουτάφη είναι εύκολο, όπως παραδέχτηκε: «Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα. Και παρόλο που είναι η δουλειά μου. Ξέρω πώς είναι η συνθήκη… Εντάξει υπάρχει μια αμηχανία. Δεν είναι εύκολο ούτε για μας, αλλά υπάρχει μια συνθήκη σε αυτό. Είναι η δουλειά μας, λειτουργούμε έτσι, το συνεργείο είναι έτσι. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Είναι υποστηρικτικός σε αυτό. Καμιά φορά του ξεφεύγει με… χιούμορ σε κάτι», σχολίασε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αλλά κι εγώ ανθρώπους δικούς μου, φίλους που έχουν σχέση με ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και έχουν δυσκολία. Και οι μεν και οι δε. Δεν είναι απλό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: 5 χρόνια γάμου – «Εκείνο το φιλί κρατάει γερά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ