Μια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της έκανε η Ελισάβετ Μουτάφη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο πατέρας της ηθοποιού, Δημήτρης Μουταφτσής ήταν τραγουδιστής ενώ ερμήνευε μοναδικά τα αξέχαστα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα, ενώ αποκάλυψε το λόγο που άλλαξε το επώνυμό της.

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη. Στη “Βέρα στο δεξί” κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου, δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

Η ηθοποιός του είχε μεγάλη αδυναμία. Μετά την είδηση του θανάτου του μάλιστα είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση.

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μάνο σου, στον Οδυσσέα σου… στη Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», ανέφερε συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι επιθυμία της οικογένειάς ήταν «αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο σύλλογος Καρκινοπαθών εθελοντών φίλων ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) αντιπρόσωπος του οποίου θα υπάρχει στο χώρο της τέλεσης της κηδείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ