Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Στην τελευταία της ανάρτηση, το βράδυ της Δευτέρας, η Ελίνα Παπίλα πόζαρε μαζί με ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τον αδελφό της.

Αφορμή τα γενέθλιά του για τα οποία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

«Έι αδερφούλη! Ήθελα μόνο να σου πω ότι σ´αγαπώ από ´δω ως τον ουρανό! Χρόνια πολλά και πανέμορφα», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελίνα Παπίλα ποζάροντας cheek to cheek με εκείνον. Στη συνέχεια, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έστειλαν επίσης ευχές, ενώ κάποιοι επισήμαναν ότι μοιάζουν αρκετά.

Επιπλέον, όπως έχει πει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο okmag εκείνο για το οποίο μετανιώνει είναι: «Που κρατούσα κακίες και μούτρα σε όσους αγάπησα πολύ και τώρα δεν τους έχω». Για αυτό φροντίζει πλέον να εκφράζει την αγάπη της στα πρόσωπα που έχει κοντά της. «Σ´αγαπώ». Το συναίσθημα πίσω από αυτήν τη μικρή “φρασούλα” είναι σαρωτικό. Το λέω συνεχώς. Είναι μικρή η ζωή για να μην λες τα  “σ’ αγαπώ” που νιώθεις.

Από την άλλη αν υπάρχει κάτι που κάνει τις σχέσεις των ανθρώπων δυνατές είναι να μάθεις να λες συγγνώμη. Στον εαυτό σου, στους γύρω σου, στην αγαπημένη/αγαπημένο σου, στο παιδί σου. Όσο μεγαλώνω μαθαίνω να την ξεστομίζω περισσότερο», ανέφερε ακόμα στο okmag.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ