Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου δηλώνει γεννημένη τραγουδίστρια, ωστόσο ήταν αποφασισμένη εξαρχής ότι η καριέρα της δεν θα μπει πάνω από την προσωπική της ζωή. Έτσι έβαλε ως προτεραιότητα την οικογένειά της και απομακρύνθηκε από το τραγούδι παρά τις επιτυχίες που έκανε στα 90s. Η ίδια είναι παντρεμένοι και έχει αποκτήσει δύο γιους.

«Υπάρχουν φορές που μου λείπει το τραγούδι. Όχι αφόρητα. Αλλά όταν σκέφτομαι άσχημες στιγμές που πέρασα λέω “άστο καλύτερα”. Υπήρχαν άνθρωποι “κολλημένα” πάνω μου και μπορώ να πω και στην τσέπη μου και όταν άρχισα να απομακρύνομαι από τις πίστες, απομακρυνθήκαν κι εκείνοι από κοντά μου τελείως», δήλωσε στην εκπομπή «Ελένη».

«Δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου. Ήθελα να κάνω οικογένεια, παιδιά και όταν τα κάνω να τα βάλω προτεραιότητα. Έλεγα πάντα ότι δεν θα δώσω τα πάντα στο τραγούδι. Έκανα μια μικρή καριέρα, αυτή ήθελε ο Θεός να κάνω, αυτή έκανα».

Μου γίνονταν κατά καιρούς προτάσεις αλλά ήταν για να με εκμεταλλευτούν για τη δισκογραφία, για έξτρα, για πίστες που δεν μου άρεσαν και δεν τις δεχόμουν», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τους δίδυμους γιους της η Ελίνα Κωνσταντοπούλου λέει: «Έχω δυο γιους 19 ετών δίδυμους που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους ούτε σε χαρακτήρα, ούτε σε εμφάνιση. Ο ένας σπουδάζει Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης έχει καλή φωνή αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ο άλλος μου γιος είναι ζωγράφος. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, δεν μπαίνω στην προσωπική τους ζωή, ούτε εκείνοι. Όμως ανησυχώ πάντα για εκείνους».

Μεγάλη της αγάπη πέρα από το τραγούδι είναι και το κόσμημα και έχει δημιουργήσει και ένα e-shop το οποίο περιλαμβάνει και χειροποίητα κοσμήματα από την ίδια.

«Έφτιαξα ένα e-shop γιατί έχω μεγάλη αγάπη στο κόσμημα», λέει. Τέλος, σχετικά με το τραγούδι η Ελίνα Κωνσταντοπούλου δηλώνει: «Έχω γεννηθεί τραγουδίστρια και θα μπορούσα να συνεχίσω το τραγούδι αν υπάρξει μια καλή συγκυρία για το τραγούδι γενικά. Έχω 15 χρόνια να ανέβω σε πίστα. Με αγχώνει η ιδέα αλλά πιο πολύ με χαροποιεί».