Η Ελίνα Κέφη μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη αλλά και για την απομάκρυνσή της από την τηλεόραση.

Το γνωστό μοντέλο των 90s και παρουσιάστρια είπε για την τηλεόραση ότι: «Δεν μετάνιωσα για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Δεν ήταν η τέλεια συνεργασία. Δεν είχα ποτέ με κανέναν πρόβλημα. Το άλλο άτομο είχε πρόβλημα με μένα. Ήταν ενοχλητικό γιατί δεν είχαμε χημεία και δεν μπορούσε να κυλήσει ομαλά η συνεργασία και να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν με άγγιζε φεύγοντας από το στούντιο.

Όταν ήμουν μοντέλο δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός. Έχουμε ακόμα επαφή με τις κοπέλες από τότε. Το πρακτορείο μου δεν ήθελε καθόλου να με στείλει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Εγώ το έκανα για να δω πώς είναι. Παλιά οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν αίγλη, τώρα πια είναι κατάντια.

Ο γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

«Νιώθω ότι ο δεύτερός μου γάμος είναι ο πραγματικός γάμος μου. Η γνωριμία με τον σύζυγό μου έγινε με προξενιό. Στον “Πρωινό Καφέ “μας χτένιζε η αδελφή του Πάνου Μιχαλόπουλου, του ηθοποιού και μου έστελνε μηνύματα γιατί τη ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν παντρεύτηκε ο αδερφός της μαζί μου. Παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό! Έπαθα σοκ στην πρόταση γάμου και δεν απαντούσα, ήταν αστείο.

Για το ηλικιακό bullying

«Στο θέμα της δουλειάς δεν το έχω αντιμετωπίσει. Θα σου πω ένα αστείο περιστατικό. Σε σούπερ μάρκετ μια κυρία μου εύχεται για τον γάμο. Μια κοπέλα στο ταμείο αντί να μου πει “να ζήσεις”, με ρώτησε “τόσο μεγάλη;”. Τα πιο πολλά σχόλια τα δέχτηκα από γυναίκες γιατί τόλμησα να μιλήσω για την εμμηνόπαυση. Είναι δυνατόν μια γυναίκα να κρύβει από τους φίλους της ένα γεγονός σαν αυτό; Να μην πω ότι έχω νεύρα;

Στο τέλος της συνέντευξης ανέφερε ότι: «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο Καλήμερα Ζωή, αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη»

Διαβάστε επίσης: Ελίνα Κέφη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ