Η Ελίνα Κέφη υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s και συμμετείχε στην εκπομπή «Πρωινός καφές». Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προς την τηλεόραση δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια. Μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τα χρόνια του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δούλεψα τη δεκαετία του ’90 και έπειτα γιατί ήταν όλα πολύ λαμπερά. Ήταν ωραία χρόνια. Τα αναπολώ με μεγάλη γλύκα. Πολλές φορές ανατρέχω σε παλιές φωτογραφίες. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι πια στη ζωή. Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου, ήταν αγαπημένος μου άνθρωπος. Έρχεται στον ύπνο μου πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές μου – δεν ξέρω πώς ακούγεται-, εγώ το νιώθω και είναι σαν να με συμβουλεύει» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον «Πρωινό Καφέ» η Ελίνα Κέφη ανέφερε: «Στον πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα που δείχνει κοντινό πλάνα με τσίμπησε τσούχτρα».

Σε σχέση με τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Ό,τι προέκυψε στη ζωή μου προέκυψε γιατί άρπαζα τις ευκαιρίες που μου δίνονταν για να μπορώ να έχω μια αξιοπρεπή ζωή», είπε ακόμα η Ελίνα Κέφη που ξεκινά μια συνεργασία με κέντρα ομορφιάς. Παράλληλα, οργανώνει παράλληλα φωτογραφήσεις για eshop και το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση σε κάποιες εταιρείες».

Επιπλέον, η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε και για την προσωπική της ζωή, αλλά και αν έχει βιώσει ηλικιακή κρίση.

Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα γρήγορα ότι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω ακούνε τι λέξη αυτή και κάτι παθαίνουν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν ότι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι. Με βλέπεις γερασμένη; Δεν νιώθω γερασμένη

Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο. Είμαι σε μια όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθουν όλες οι γυναίκες, αξιαγάπητη, να τη φροντίζουν και να τη σέβονται», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ