Χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έχουν ακολουθήσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο σύζυγός της Νικόλας Φαράκλας. Τα δεδομένα στη ζωή τους έχουν αλλάξει εδώ και λίγους μήνες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Η Ελιάνας Χρυσικοπούλου μένει σε διαφορετικό σπίτι από τον σύζυγό της αφού ο γάμος της με τον Νικόλα Φαράκλα έχει λήξει. Απόλυτη προτεραιότητα και των δύο ωστόσο παραμένουν τα παιδιά.

Τον περασμένο Ιούνιο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μιλήσει για τον επί 14 χρόνια σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα στο περιοδικό ΟΚ!

«Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό. Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», ανέφερε τότε η δημοσιογράφος.

Παράλληλα είχε απαντήσει αν βοηθάει κι εκείνος με τις δύο κόρες, την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια που έχουν αποκτήσει. «Με ενοχλεί η λέξη «βοηθάω» γιατί δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες, είμαστε καλοί στη δουλειά μας, θέλουμε εξίσου να είμαστε παρόντες στη ζωή των παιδιών μας. Είναι καιρός να αλλάξει κοινωνικά αυτή η φράση. Όχι, δεν «με βοηθάει», μοιραζόμαστε τα πάντα από κοινού.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ