Παιδιά της άνοιξης και συγκεκριμένα του Μαρτίου οι δύο κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, είχαν γενέθλια τις προηγούμενες ημέρες. Η μικρή Ισαβέλλα έκλεισε τα 8 της χρόνια και η αδελφή της Βικτώρια τα 6. Η δημοσιογράφος ετοίμασε πάρτι για να χαρούν οι μικρές με τους φίλους τους και φρόντισε οι τούρτες τους να έχουν την απαραίτητη μαγεία. Οι εντυπωσιακές θεματικές τούρτες άντλησαν την έμπνευσή τους από τους αγαπητούς μονόκερους αλλά και την παιδική σειρά Bluey που κατά την Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι η καλύτερη.

«Και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.
Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες», ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τα γενέθλια των κοριτσιών της.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, «τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα όνειρα που κάνει για τις κόρες της και οι συμβουλές που τους δίνει

«Θέλω, όπως κάθε γονιός, να είναι ευτυχισμένες. Το μόνο που εύχομαι είναι η ευτυχία τους ποτέ να μην επιβαρύνει κάποιον άλλο. Συνέχεια επισημαίνω στα παιδιά μου να μην κρίνουν και να προσπαθούν να καταλαβαίνουν τον κάθε άνθρωπο όταν σφάλλει. Ήταν κάτι που δεν το έκανα και ακόμα παλεύω να βελτιωθώ. Μικρότερη ήμουν πολύ αυστηρή – και με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Αυτό δεν βοηθάει κανέναν, αντιθέτως μας εγκλωβίζει όλους. Προσπαθώ να τους μάθω ότι υπάρχει χώρος για να συνυπάρχουμε όλοι και ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στις επιλογές του, τα σωστά του και τα λάθη του. Να μην είναι αυστηρές, να καταλαβαίνουν, να συγχωρούν, να συναισθάνονται», είχε δηλώσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο OK! τον περασμένο Ιούνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ