Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή να εξερευνήσει κανείς και παραδέχεται ότι έχει μεταφυσικές ανησυχίες. «Παίρνω αυτό που εξυπηρετεί το δικό μου καλό από οπουδήποτε. Έχω προσαρμόσει την πίστη μου έτσι ώστε – χωρίς να υποτιμώ ή καταργώ – να μπορώ να την ακολουθώ για να ενδυναμώνεται. Δεν μου αρέσει να πιστεύεις κάπου που να είναι ανέγγιχτο, να είσαι τέλειος για να μπορέσεις να βοηθηθείς», δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Dot. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. «Έχω μια πολυσυλλεκτική προσωπικότητα και τρόπο να πιστεύω», καταλήγει η ίδια.

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου

Με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου ένιωσε πολύ σύντομα ασφαλής και έκανε μαζί του το επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά, δεν κρύβει ότι έχουν αντιθέσεις, το οποίο βεβαίως είναι και στοιχείο της γοητείας που ασκεί ο ένας στον άλλο, αφού είναι δύο άνθρωποι που τουλάχιστον στο σύστημα αξιών τους ξεκινούν από την ίδια βάση.

«Με τον Σπύρο έχουμε αντιθέσεις, αλλά υπάρχει ένα κεντρικό σημείο που ενωνόμαστε και αυτό έχει να κάνει με τις αξίες στο τέλος της ημέρας. Έχω την τάση να κλείνομαι, να απομονώνομαι. Αυτό είναι ένα πράγμα που δε νιώθω ότι του αρέσει. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό. Με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει αμέσως να το σπάσει. Κατευθείαν να πάμε έξω, είναι και πολύ κοινωνικός οπότε αυτό του πέφτει λίγο βαρύ. Κάτι ρολά που κατεβαίνουν στα καλά καθούμενα και πέφτεις χωρίς να έχει γίνει κάτι. Ο άλλος το παρατηρεί και λέει “αυτή κάποιο πρόβλημα έχει, όλο κάτι της φταίει”. Έρχεται πολύ ξαφνικά αυτή η ανάγκη, πρέπει να γειωθείς, αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό.

Το αντίστροφο δεν μπορώ να διαχειριστώ εγώ στον Σπύρο , την τόσο έντονη κοινωνικότητα και χαρούμενη διάθεση. Με φρικάρει. Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι, θα τρελαθώ. Ακόμα και αν δεν είναι χαρούμενος, έχει τη διάθεση. Αν ήμασταν και οι δυο το ίδιο θα ήταν τραγωδία. Δε γίνεται να σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μαζί του αισθάνθηκα ασφαλής. Έγινε πολύ γρήγορα και η γνωριμία μας και η εξέλιξη της σχέσης μας. Με γοητεύει το αντίθετο από εμένα. Ίσως αυτός ο άνθρωπος ήρθε για να έρθει αυτή η ισορροπία. Ο γάμος δεν με τρόμαξε σαν γεγονός. Πιο πολύ με ανησύχησε ότι έγινε πολύ γρήγορα και πως αυτό το πράγμα θα μπορέσει να “ζυμωθεί” και να γίνει καθημερινότητα και αλήθεια και θα εξελιχθεί, παρά το γεγονός. Προσπαθείς διαφορετικά, ανέχεσαι διαφορετικά», λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ