Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Κουρής θα πρωταγωνιστήσουν στην «Εκατομμυριούχο» του Τζωρτζ Μπέρναρ Σω που θα ανεβάσει στο Θέατρο Παλλάς ο Γιάννης Κακλέας, σε παραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών».

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και τα στιγμιότυπα ανέβηκαν στο Instagram των «Θεατρικών σκηνών. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι οκτώ χρόνια μετά την «Εντίθ Πιαφ» που είχε παρουσιάσει στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και είχε γνωρίσει τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Αυτή τη φορά θα υποδυθεί την πλουσιότερη γυναίκα πάνω στη γη που βάζει ένα ιδιαίτερο στοίχημα με τον άντρα που ερωτεύεται. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα παίξει αλλά και θα τραγουδήσει καθώς στο έργο θα έχουν κυρίαρχο ρόλο η μουσική και τα τραγούδια.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η γνωστή ερμηνεύτρια: «Θα είμαι στη σκηνή με τον Νίκο Κουρή. Χαίρομαι πολύ γιατί τον θαυμάζω. Γράφονται τραγούδια για την παράσταση και είναι βασισμένο στο κλασικό έργο του Τζωρτζ Μπέρναρ Σω».

Από την άλλη ο καταξιωμένος ηθοποιός, Νίκος Κουρής, είπε το μεγάλο ναι και θα συμπράξει επί σκηνής με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο Νικος Κουρής μετά τις επιτυχημένες του παραστάσεις στο Θέατρο Αθηνών με τη «Γίδα» και τη «Μοναξιά της Δύσης», αλλα και το άκρως επιτυχημένο IQ 160 του Star, έρχεται για να ερμηνεύσει το ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού, που στον κινηματογράφο υποδύθηκε ο Πήτερ Σέλερς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ