Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έκανε μια αποκάλυψη στον φίλο της, Κωστή Μαραβέγια, στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Δυνατά», το βράδυ της Παρασκευής.

Η γνωστή τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, τραγούδησε μαζί του και απόλαυσε και μια μικρή κουβέντα. Η Ελεωνόρα έχει στο χέρι της ένα τατουάζ με τον «Μικρό Πρίγκιπα», που όπως είπε είναι εκείνος από τον οποίο αντλεί δύναμη.

«Ο μικρό Πρίγκιπας είναι ένα βιβλίο και μια ιδιαίτερη περσόνα την οποία έχω ζωγραφίσει και στο χέρι μου. Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι το αληθινό και πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου», ανέφερε.

«Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό. Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα….Είναι έξυπνο τρικάκι όταν δεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό», υπογράμμισε.

Η ερμηνεύτρια εξήγησε επίσης ότι αγάπησε το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις ελληνικές ταινίες που τη συντρόφευαν όταν έμενε μόνη της στο σπίτι.

«Παραμένω πιστή λάτρης του ελληνικού τραγουδιού. Ξεκίνησα να ανακαλύπτω την ελληνική μουσική προφανώς από την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που συναναστρέφονταν. Ανακάλυψα το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες που με συντρόφευαν από πολύ μικρή γιατί ένιωθα μια ασφάλεια ότι είμαι με μια παρέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ