Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη μουσική καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή ότι: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα, τι να με ενοχλεί; Νιώθω αμηχανία ως άνθρωπος, εγώ δεν τα διαβάζω, ούτε με απασχολεί ποιος είναι με ποιον γνωρίστηκα. Πόσω μάλλον όταν συμβαίνει με εμένα, νιώθω μια μικρή αμηχανία.

Η λέξη ενόχληση είναι λίγο παραπάνω από αυτά που αισθάνομαι. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι χαρούμενη. Έχω πολλή αγάπη σε αυτό που κάνω και αφιερώνω πολύ χρόνο, είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα. Οπότε, το να έχεις στην προσωπική σου ζωή ισορροπία και να νιώθεις ότι υπάρχει σεβασμός και σεβασμός προς τους χρόνους μου, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνω. Ο Νίκος αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από εμένα. Εγώ κάνω άλλα πράγματα στη μουσική. Είναι σε μια διαδικασία που του αρέσει να γράφει στίχους.

Η δημοσιότητα έχει αλλάξει 100% τη ζωή μου. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα, η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι αυτονόητο, νιώθω τυχερή που μου συμβαίνει. Από εκεί και πέρα το ότι αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι λίγο έξω από εμένα, δεν…. Και για την προσωπική μου ζωή, αλλά καμιά φορά νιώθω τον εαυτό μου να είμαι έτσι λίγο μαγκωμένη, να βλέπω αν με παρατηρούν.

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ