Έναν χρόνο περίπου μετά τον γάμο της με τον διάσημο ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο The 2Night Show για την έγγαμη ζωή της αλλά και την καθημερινότητά της. Όταν μάλιστα τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το κατά πόσο ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα απάντησε πως ποτέ δεν πίστευε κάτι τέτοιο και πως αν το ένιωθε μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο της, αυτό θα ήταν σίγουρα… κάτι άσχημο. Μάλιστα όπως τόνισε η τραγουδίστρια, «ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια κλειστή εκδήλωση στις 10 Οκτωβρίου του 2020 στις Σπέτσες με παρόντες λίγους κι εκλεκτούς καλεσμένους. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα λευκό κοστούμι. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, φιλοξενήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι.

Και μπορεί ο σύζυγός της, ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, να μην έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όπως τόνισε η Ελεωνόρα είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη, τη μουσική το θέατρο. Επιπλέον την ενθουσιάζει το γεγονός πως μπορεί να μιλά μαζί του για άσχετα θέμα ενώ με την τριβή μαζί του μαθαίνει και νέα πράγματα για τα οποία δεν είχε ενδιαφέρον στο παρελθόν.

«Με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε τα ίδια πράγματα, με ενδιαφέρει που μαθαίνω πράγματα για έναν πολύ πιο σκληρό κόσμο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το video παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ