Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια με πολύ όμορφη φωνή και τραγούδια που έχουν γίνει και επιτυχίες μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Η Ελεωνόρα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Vita και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Ιωάννου.

Η ερμηνεύτρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών, για το μπούλινγκ που έχει βιώσει, αλλά και για τις απώλειες που της στοίχησαν.

Τι είπε για την απώλεια των 50 κιλών;

Είσαι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Πολύ συνειδητά, αποφάσισες να χάσεις 50 κιλά. Πώς ήταν για σένα το διάστημα αυτό που είχες το περιττό βάρος και πόση χαρά αισθάνθηκες όταν το έπραξες;

«Δεν ένιωθα καλά με αυτή την εικόνα. Μπήκα στη διαδικασία και το έκανα, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους».

Έχεις αναφέρει ότι στα εφηβικά σου χρόνια βίωσες μπούλινγκ.

«Είναι πάρα πολύ παλιές αυτές ιστορίες. Δε μου αρέσει λέξη μπούλινγκ γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε επίσης και στο κομμάτι της μητρότητας

«Θα μπορούσα να με φανταστώ μητέρα. Δεν είναι αυτοσκοπός όμως για μένα η μητρότητα. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θα το χαρώ. Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν παιδιά. Πιστεύω στην οικογένεια. Όσους ανθρώπους παίρνουν απόφαση να φέρουν παιδιά μέσα σ’ αυτό το χάος τους θεωρώ σοβαρούς αγωνιστές. Τους τιμώ και τους σέβομαι».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Δημητρίου: «Τρέφω πάντα αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ