Λίγο πριν αναχωρήσει για τις οικογενειακές της διακοπές, η Ελεονώρα Μελετη βρέθηκε στην πρεμιέρα του ψυχολογικού θρίλερ «Η θηλιά». Φυσικά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το επαγγελματικό της μέλλον.

Από την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας καλημερίζει από την συχνότητα του Mega με μια εκπομπή με αρκετή δόση lifestyle. Οι ανακοινώσεις βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμα καθώς το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha λήγει τον Ιούλιο. Ωστόσο, τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην τηλεοπτική της παρέα έχουν ήδη συμφωνήσει. Κώστας Τσουρός και Φλωρίντα Πετρουτσέλη θα ενημερώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές με τα νέα της showbiz.

Η εκπομπή θα δώσει την μάχη της, απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα άλλα ενημερωτικά προγράμματα, για μια καλή θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

«Όταν θα φύγω διακοπές θα τα έχω όλα τακτοποιημένα» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα του Happy Day. Όσο για το αν αντιμετωπίζει με ευκολία τις αλλαγές είπε: «Δεν έχω θέματα άγχους με τις αλλαγές, προσαρμόζομαι εύκολα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ