Η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν συνεργαστεί και τηλεοπτικά. Φέτος. η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή αφού η Ελεονώρα Μελέτη βάφτισε το δεύτερο παιδί της φίλης και συνεργάτιδάς της, Φλορίντα Πετρουτσέλι. Το μυστήριο έγινε στο Πόρτο Χέλι στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» είχε γράψει ένα τρυφερό μήνυμα. «Φλορίντα ή αλλιώς ”Φλορέτα”. Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο Star και μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη και με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια και… συνέταιροι».

Το βράδυ της Τετάρτης οι δύο γυναίκες επέλεξαν να κάνουν μια κοινή βραδινή έξοδο. Βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Θεός της σφαγής» στο Θέατρο Αθηνά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι σε κοινή εξόρμηση αφού συχνά κάνουν βόλτα μαζί με τα παιδιά τους.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Γιάννης Μπέζος με τη δική του κουμπάρα. Κατερίνα Λέχου. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ναταλία Τσαλίκη είχε παντρέψει την συνάδελφό του με τον Μάνο Στρατάκη στη Σάμο.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ