Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει η Ελεονώρας Μελέτη, καθώς εχθές το βράδυ δέχθηκε επισκέψεις από τον Άγιο Βασίλη με την μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα να μη μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Η μικρή Αλεξάνδρα γνώρισε τον Άγιο Βασίλη ενώ η μητέρα της, Ελεονώρας Μελέτη απαθανάτισε τη συνάντησή τους και την δημοσίευσε στα insta stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ακόμα μια χριστουγεννιάτικη ανάρτηση στον λογαριασμό της καθώς πόσταρε μερικές φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια την ίδια μέρα ακριβώς και έγραψε: «Πόσο τέλεια τα «σαν κ σήμερα»… βλέπεις σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή των προηγούμενων χρόνων , κ μαζί σε κατακλύζει και η αίσθηση όλων των αναμνήσεων κ των εμπειριών που φέρουν μέσα τους αυτά τα χρόνια… Τυχερή, γεμάτη κ ευγνώμων…

Χρόνια πολλά σε όλους! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου, μα πάνω απ όλα υγεία κ γαλήνη σε νου κ σώμα.»

Η Ελεονώρα Μελέτη, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, τη δεύτερη βδομάδα του Νοέμβρη. Φυσικά, δεν το έκανε μόνη της αλλά με τη βοήθεια της 3χρονης κόρης της, Αλεξάνδρας, και της μητέρας της, Μαρίας. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ως προτεραιότητα στη ζωή της τη μικρή της κόρη, όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο ΟΚ!: «Ποια είναι η Ελεονώρα; H μαμά της Αλεξάνδρας. Αυτή είναι η ταυτότητα μου τον τελευταίο χρόνο. Τα τελευταία 3 χρόνια».

Μάλιστα, μοιράστηκε τη στιγμή και με τους ακολούθους της στο Instagram. Ανέβασε μερικά stories και συγκεκριμένα σε ένα από αυτά δίνει οδηγίες για τον σωστό στολισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ