Οι Μπαμπούλες” παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια καλοκαιρινή περιοδεία με τη σκηνοθετική υπογραφή του σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη.

Η ανατρεπτική κωμωδία του σπουδαίου Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ ανεβαίνει με έναν εξαιρετικό θίασο που απαρτίζουν οι Ελένη Βαΐτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, Σοφία Μανωλάκου, Γιώργος Χρανιώτης και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται γύρω από τη διαφωνία δύο αδελφών για το πατρικό σπίτι που κληρονόμησαν. Η Λεμονίτσα (αλλιώς Νίτσα) θέλει απεγνωσμένα να μείνει στο σπίτι παρά το μεγάλο μειονέκτημά του ότι βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό, ενώ η Τριανταφυλλίτσα (αλλιώς Λίτσα) εκτιμά περισσότερο την ησυχία από το σπίτι. Η Νίτσα αποφασίζει να εγκατασταθεί στο σπίτι αλλά επειδή έχει ανάγκη από χρήματα, νοικιάζει ένα δωμάτιο ως Airbnb στους πρώτους της πελάτες τον Ζαχαρία και τη Ζαχαρούλα. Παράλληλα, η Λίτσα θυμωμένη προσλαμβάνει τους Μπαμπούλας Brothers, δύο αδέλφια που παριστάνουν τα φαντάσματα και διώχνουν ανθρώπους από σπίτια. Το παράδοξο όμως είναι ότι ο Ζαχαρίας και η Ζαχαρούλα είναι πραγματικά φαντάσματα! Τι θα συμβεί όταν αυτοί οι έξι «άνθρωποι» βρεθούν στο ίδιο σπίτι το ίδιο Σαββατοκύριακο;

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου η παράσταση παρουσιάστηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκεί και την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος είναι και ο παραγωγός της παράστασης “Οι Μπαμπούλες”. Η παρουσιάστρια στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε νέο του ξεκίνημα κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του κι αυτή τη φορά.

Ντυμένη casual, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και πέδιλα σε nude χρώμα, η Ελεονώρα Μελέτη – που τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Mega – πόζαρε μαζί με τον άντρα της, χαμογελαστή και φανερά αναεωμένη.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ