Δραματικές στιγμές έζησαν χιλιάδες άνθρωποι μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης. Μεταξύ αυτών και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μένει στην Πεντέλη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους και πριν από λίγη ώρα μέσα από ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο ενδιαφέρον του και μίλησε για τη «δραματική νύχτα αγωνίας» που έζησε.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για την σκέψη σας και τον ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους όσους δοκιμάζονται και σε όλους όσους δίνουν την μάχη», έγραψε συγκεκριμένα στο insta story της η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων έβλεπαν άφωνοι από τα μπαλκόνια τις φλόγες να «καταπίνουν» τα πάντα. Οι celebrities, για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιήσαν τη δύναμη των προφίλ τους στο Instagram είτε για να βοηθήσουν με την αναπαραγωγή μηνυμάτων που καλούσαν σε βοήθεια είτε με την έκφραση της λύπης τους μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς βρέθηκαν στο πύρινο μέτωπο, άλλοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και κάποιοι είδαν τα κοντινά του πρόσωπα να αποχωρίζονται τις περιουσίες τους με δάκρυα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ