Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, Αλεξάνδρα και συχνά μάς δείχνει πόσο καμαρώνει για εκείνη. Η υπερήφανη μητέρα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της 4χρονης.

Αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια βρίσκεται για διακοπές  με την οικογένειά της και απολαμβάνει τις βουτιές της. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε σχετική φωτογραφία από παραλία με την κόρη της και μάλιστα μας έδειξε την μικρή να κάνει σερφ στα γαλαζοπράσινα νερά.

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε τη στολή της, πήρε τη σανίδα και την κόρη της και βούτηξαν στη θάλασσα. Το wind surf είναι μία «απολαυστική ιεροτελεστία» στη ζωή της παρουσιάστρια και πάντα βρίσκει χρόνο για μία εξόρμηση στη θάλασσα. Όχι μόνο αυτή την εποχή που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές αλλά και το χειμώνα, καθώς είναι το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη φωτογράφισε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη στις καλοκαιρινές τους διακοπές να ξεκουράζεται σε μια αιώρα. Παράλληλα, σε ανάρτησή της στο Instagram εκμυστηρεύεται πόσο σημαντικός είναι ο προσωπικός χώρος σε μια σχέση, αλλά και όσα κάνει ο Θοδωρής Μαροσούλης για να σεβαστεί τις ανάγκες της. Όπως άλλωστε πράττει και η ίδια.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς και σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο και για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο και έχει δώσει και την ευχή του!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την Πάρο όπου συνηθίζει να κάνει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, το wind surf.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ