Η Ελένη Βιτάλη είναι τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια της δημοτικής, λαϊκής και ελαφρολαϊκής μουσικής και είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες του χώρου.

Η 68χρονη ερμηνεύτρια έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της, τον έρωτα της ζωής της, αλλά και τον εγγονό της και τις δυσκολίες της σύγχρονης ζωής.

«Δεν ερωτεύτηκα το τραγούδι, δεν ένιωσα λαχτάρα. Το αγαπάω όμως και το σέβομαι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνω καλή τραγουδίστρια. Όταν ήμουν 16 ετών ήθελα να γίνω σαν την Μαρινέλλα. Της το έχω πει και γελάμε. Πέρασα μια όψιμη εφηβεία. Όλες τις αταξίες τις έκανα μεγαλύτερη. Αυτό έχει παράπλευρες απώλειες», είπε αρχικά.

Για τον σύντροφό της ανέφερε:

«Με τον σύντροφο μου ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα σε μια συναυλία. Τα φτιάξαμε ένα χρόνο μετά όταν έγινε επιστράτευση και φοβήθηκα. Από τους 50 θαυμαστές που ήταν από κάτω, οι 45 ήταν ‘’γαμπροί’’. Με κολάκευε να αρέσω αλλά ως εκεί. Ο σύντροφος μου ζήλευε κι εγώ τον ζήλευα ακόμα πιο πολύ». πρόσθεσε.

Παραδέχεται ότι είναι ακόμα φιλάρεσκη, αλλά τονίζει ότι ήταν φιλόδοξη μόνο μέχρι τα 25 της χρόνια.

«Φιλάρεσκη υπήρξα και είμαι ακόμη. Φιλόδοξη υπήρξαν μέχρι τα 25. Στα 21 έγινα μητέρα. Είχα κοντά το παιδί μου στη δουλειά. Δεν θέλαμε να χάνουμε στιγμές. Η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου είναι την ώρα που ξύπνησα και κατάλαβα ότι έχω γεννήσει».

Τι είχε να πει για τον 19χρονο εγγονό της, που έχει «τρομερή φωνή»;

«Ο εγγονός μου είναι 19 ετών, έχει τρομερή φωνή και είναι πολυπράγμων. Με φωνάζει γιαγιάκα και είναι χαδιάρης όπως εγώ.

Η Ελένη Βιτάλη όσον αφορά τη σύγχρονη ζωή και όσα πρέπει να κάνει για να εξυπηρετείται είπε: «Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ