Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του The 2Night Show, για πρώτη φορά, την Ελένη Βαΐτσου. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, στην Κάτω Τιθορέα , το όνειρό της να ζήσει στην Αθήνα, αλλά και στις σπουδές Οικονομικών, τις οποίες εγκατέλειψε, για να ακολουθήσει την υποκριτική. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για ποιο λόγο απολαμβάνει περισσότερο την κωμωδία.

Η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή δηλώντας ότι ο γάμος δεν υπάρχει στη σκέψη της. «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι», δήλωσε.

Αναφορικά με τη μητρότητα και αν νιώθει να έχει «χτυπήσει το καμπανάκι» η Ελένη Βαΐτσου δήλωσε ότι δεν πιστεύει σε αυτά. «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα “πρέπει” των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε “πόσο χρονών είσαι”, “έχεις μεγαλώσει”, “πότε θα κάνεις παιδιά” και “πότε κάνεις οικογένεια” και “πότε θα δούμε εγγονάκια”. Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω “ναι”.

Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ