Η Ελένη Βαΐτσου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Επέλεξαν μάλιστα να ταξιδέψουν για τις ημέρες αυτές στις ιταλικές Άλπεις. Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους αλλά και ο παραμυθένιο τοπίο.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και από την πρώτη στιγμή της σχέσης του έχει κάνει πολλές εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Ιταλία είναι από τα μέρη που έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές αλλά για τα Χριστούγεννα προτίμησαν τα χιονισμένα βουνά της.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες αλλά επέλεξαν κάποιες από τις πόζες στις οποίες τράβηξε ο ένας τον άλλον. Η Ελένη Βαΐτσου απαθανάτισε τον σύντροφό της με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Ο Νίκος Ηλιόπουλος την φωτογράφισε αγκαλιά με έναν τετράποδο φίλο.

Σε συνέντευξή της στο The 2Night Show τον περασμένο Οκτώβρη η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι».

Μίλησε όμως και για την μητρότητα. «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα “πρέπει” των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε “πόσο χρονών είσαι”, “έχεις μεγαλώσει”, “πότε θα κάνεις παιδιά” και “πότε κάνεις οικογένεια” και “πότε θα δούμε εγγονάκια”. Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω “ναι”» δήλωσε.

«Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πώς μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ