Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού, στο YouTube για το πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή αλλά και τι δουλειά ήθελε να κάνει.

Στην έναρξη της κουβέντας τους ξεκίνησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» να λέει ότι: «Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση, δεν είχα στο μυαλό μου να έκανα μια τέτοια δουλειά. Εγώ μικρή έλεγα πως ήθελα να γίνω πάρα πολύ γυμνάστρια. Φανταζόμουν να έχω ένα δικό μου γυμναστήριο και να γυμνάζω τον κόσμο, αυτό ήταν το όνειρό μου. Και για αυτό δούλευα και σαν γυμνάστρια.

Πάντα σκέφτομαι και άλλα πράγματα γιατί κάνουμε μια δουλειά που δεν ξέρεις αν θα έχεις την επόμενη μέρα δουλειά. Είμαι δραστήριος άνθρωπος. Η αγάπη μου για τη γυμναστική έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Σχεδόν έχω πάρει το πτυχίο της γυμναστικής. Αισθάνομαι καλύτερα ως άνθρωπος σε πράγματα που γνωρίζω. Με τρομάζει η γνώση στα πρακτικά ζητήματα στο θέμα της γυμναστικής».

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική καριέρα της λέγοντας: «Έχω κάνει περισσότερα πράγματα στα τηλεοπτικά μου, μικρά βήματα κάθε φορά. 18 χρόνια πέρασαν, δύσκολα και κάποια άλλα ήταν και όμορφα. Τα μετράω στο τέλος. Προσπαθώ να κρατάω τα καλά πράγματα, κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θεωρώ πως είναι μια δουλειά που έχει χώρο για όλους. Να μπορούν οι νέοι να πάρουν τη γνώση των μεγαλύτερων ανθρώπων. Δύσκολα ωράρια έχει και πολλή πίεση.

Επειδή έχουμε πολλές ειδήσεις και το έκανα και στο Open Weekend, ήταν δύσκολο, δεν μπορείς να τα βγάλεις από την σκαλέτα. Δεν μπορείς να κάνεις σα να μη συνέβη τίποτα. Θα δω ειδήσεις το απόγευμα, θα δω τον Νίκο Ευαγγελάτο να λέει ειδήσεις».

Και με τον άντρα μου έχουν αλλάξει αυτά που συζητάμε πια. Ηταν κάτι που προέκυψε να κάνω καθημερινή εκπομπή. Νιώθω καλά εκεί, κάνουμε παρέα. Όλη η παρέα είναι μια ιστορία ο καθένας. Έχω καλές σχέσεις με όλους».

Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε για τον γάμο της ότι: «Από την τόση ώρα που ήταν το πάρτι, χόρευα όλη την ώρα. Έβγαλα τα παπούτσια μου στις 6 το πρωί και ξανά έβαλα μετά από 3 μέρες. Είχα πει πως θα το διασκεδάσω πολύ. Δεν δυσκολεύτηκα με τον γάμο, έκανα πρόβες με το νυφικό αλλά πάνω κάτω ξέραμε τι θέλαμε και γι αυτό τα κάναμε πολύ γρήγορα. Ήθελα να το χαρώ και γι αυτό δεν με άγχωσε κάτι. Δεν κοιτούσα που καθόντουσαν οι καλεσμένοι».

«Μετά την εκπομπή εξαρτάται πόση δουλειά έχουμε και αναλόγως φεύγω. Προσπαθώ μετά να πηγαίνω γυμναστήριο έστω 2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχω όμως τον χρόνο να μαγειρεύω αλλά μου αρέσει. Ξεκουράζομαι τα Σαββατοκύριακα, ειδικά την Κυριακή».

Και τέλος, πρόσθεσε ότι: «Πιστεύω πως τους επόμενους τρεις μήνες θα έχουμε να λέμε πολλά. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ δημόσια. Η πρόθεση μετράει, παίζει σπουδαίο ρόλο».

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη – Μαρία Κορινθίου: Σε πάρτι στο ατελιέ νυφικών Joycard Concept

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ