Σήμερα 10/4 έχει γενέθλια η Ελένη Τσολάκη και τόσο οι συνεργάτες της όσο και ο Νίκος Κοκλώνης της ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ομάδα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ετοίμασαν στην Ελένη Τσολάκη μια τούρτα έκπληξη αλλά και ένα βίντεο με παιδικές στιγμές της και μη. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν άκουσε τις ευχές από τη μητέρα της.

«Πήρα να πω χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και όμορφο κορίτσι. Να έχεις χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά, να είσαι γερή και να έχεις την υγεία σου. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που έχω για εσένα είναι κάτι που κέρδισες μόνη σου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη μαμά που έχω εσένα για κόρη μου. Είσαι η μοναδική μου, σε λατρεύω άγγελέ μου» είπε η μαμά της Ελένης Τσολάκη με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Και ο Νίκος Κοκλώνης ήταν και εκείνος που της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο λέγοντας: «Ελένη μου να τα εκατοστήσεις κουκλάρα μου. Ευτυχία, χαρά, να λάμψεις όχι μόνο το πρωί, όλη την ημέρα. Να συνεχίζεις να έχεις αυτή τη ψυχή που αγκαλιάζεις τους πάντες. Και εύχομαι να κατακτήσεις ό,τι έχεις βάλει στόχο στη ζωή σου. Κάθε χρόνο κάτι κάνεις και ομορφαίνεις».

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με την Ελένη Τσολάκη μοιάζαμε πάρα πολύ αλλά δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ανταγωνιστικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ